Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze 9,99 zł

ISBN: 978-83-7887-076-0
Autor: Drużbański Grzegorz
Format: 165 x 240
Oprawa: Twarda
Strony: 64
Wydawca: Wydawnictwo Dragon
Wysyłka 24H
Opcje dostawy - 11,50 zł
11,50 zł
Paczkomat InPost - Przedpłata
13,00 zł
Przesyłka kurierska DPD- Przedpłata
12,00 zł
Przesyłka kurierska Inpost- Przedpłata
Produkt: dostępny
Ilość
9,99 zł
oszczędzasz 45%
Cena5,49 zł
Do koszyka
Dodaj do ulubionych
Opis
Opinie

W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia.

Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie.

Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników  o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.