Rok wydania 2021
Techniki pracy w hotel. Kwal HGT.03. ćw cz.2
WSiPdostępny
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy...
51,99 zł
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
WSiPdostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia...
59,99 zł
Wykonywanie przekazu reklamowego. PGF.07. cz.1
WSiPdostępny
Podręcznik przedstawia zagadnienia bhp, ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki pracy w zawodzie technika reklamy. Przybliża tematykę związaną z reklamą, omawia jej funkcje, cele i zadania....
72,99 zł
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
WSiPdostępny
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych...
72,99 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
WSiPdostępny
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który...
59,99 zł
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
WSiPdostępny
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia)....
59,99 zł