Rok wydania 2021

Filtruj
Wyświetlaj:

Techniki pracy w hotel. Kwal HGT.03. ćw cz.2

WSiP
dostępny
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy...
Kup teraz
51,99 zł

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA

WSiP
dostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia...
Kup teraz
59,99 zł

Wykonywanie przekazu reklamowego. PGF.07. cz.1

WSiP
dostępny
Podręcznik przedstawia zagadnienia bhp, ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki pracy w zawodzie technika reklamy. Przybliża tematykę związaną z reklamą, omawia jej funkcje, cele i zadania....
Kup teraz
72,99 zł

Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.

WSiP
dostępny
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych...
Kup teraz
72,99 zł

Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP

WSiP
dostępny
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który...
Kup teraz
59,99 zł

Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP

WSiP
dostępny
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia)....
Kup teraz
59,99 zł