Do nauki zawodu

Filtruj
Wyświetlaj:

Zarządzanie kampanią reklamową Kwal. PGF.08. cz.1

WSiP
dostępny
Podręcznik to kompendium wiedzy na temat planowania, sprzedaży i realizowania efektywnych kampanii reklamowych, opracowany zgodnie z podstawą programową do zawodu technik reklamy. Część pierwsza...
Kup teraz
66,99 zł

Zbiór zadań Realizacja usług w recepcji HGT.06

WSiP
dostępny
Zbiór zadań przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.06 (Realizacja usług w recepcji). Publikacja uzupełnia podręczniki z zakresu...
Kup teraz
59,99 zł

Zestaw zadań. Higienistka stomatologiczna MED.02

Esan
dostępny
Zadania obejmują tematykę i zagadnienia odzwierciedlające umiejętności ujęte w podstawie programowej kształcenia w zawodach: higienistka stomatologiczna w wyodrębnionych kwalifikacjach. Są to...
Kup teraz
37,99 zł

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

WSiP
dostępny
Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera...
Kup teraz
49,99 zł

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

WSiP
dostępny
Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków...
Kup teraz
49,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

Format-AB
dostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do...
Kup teraz
41,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15

Format-AB
dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kup teraz
40,99 zł