Do nauki zawodu
Zarządzanie kampanią reklamową Kwal. PGF.08. cz.1
WSiPdostępny
Podręcznik to kompendium wiedzy na temat planowania, sprzedaży i realizowania efektywnych kampanii reklamowych, opracowany zgodnie z podstawą programową do zawodu technik reklamy. Część pierwsza...
66,99 zł
Zbiór zadań Realizacja usług w recepcji HGT.06
WSiPdostępny
Zbiór zadań przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.06 (Realizacja usług w recepcji). Publikacja uzupełnia podręczniki z zakresu...
59,99 zł
Zestaw zadań. Higienistka stomatologiczna MED.02
Esandostępny
Zadania obejmują tematykę i zagadnienia odzwierciedlające umiejętności ujęte w podstawie programowej kształcenia w zawodach: higienistka stomatologiczna w wyodrębnionych kwalifikacjach. Są to...
37,99 zł
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
WSiPdostępny
Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera...
49,99 zł
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
WSiPdostępny
Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków...
49,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
Format-ABdostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do...
41,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Format-ABdostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
40,99 zł