WSiP
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik
WSiPdostępny
Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów...
66,99 zł
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
WSiPdostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia...
61,99 zł
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
WSiPdostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia...
61,99 zł
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
WSiPdostępny
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są...
59,99 zł