WSiP

Filtruj
Wyświetlaj:
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik

Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik

WSiP
dostępny
Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów...
Kup teraz
66,99 zł
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA

WSiP
dostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia...
Kup teraz
61,99 zł
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA

WSiP
dostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia...
Kup teraz
61,99 zł
Zbiór zadań z gastronomii WSiP

Zbiór zadań z gastronomii WSiP

WSiP
dostępny
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są...
Kup teraz
59,99 zł