Rok wydania 2014

Filtruj
Wyświetlaj:
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

WSiP
dostępny
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki...
Kup teraz
65,99 zł
Obsługa klientów Podr. Prow. sprzedaży T.3 REA

Obsługa klientów Podr. Prow. sprzedaży T.3 REA

WSiP
dostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Omawia...
Kup teraz
49,99 zł