Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2014
Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 280
65 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302147357
Czas wysyłki:
48 godzin
65,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.