Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2017
Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 304
65 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302147159
Czas wysyłki:
48 godzin
65,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.