Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2014
Autor: Katarzyna Kocierz, Marta Misiarz
Format: 17
Liczba stron: 328
49 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
niedostępny
Producent:
EAN:
9788302147418
Czas wysyłki:
48 godzin
49,99 zł
Powiadom o dostępności
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta.Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych.Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania.Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta.Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej.Zwraca uwagę na bhp.Podaje techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy.