Technik żywienia i usług gastronomicznych
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Format-ABdostępny
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
32,99 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Format-ABdostępny
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
29,99 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Format-ABdostępny
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
29,99 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Format-ABdostępny
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
31,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Format-ABdostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do...
38,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Format-ABniedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do...
38,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Format-ABdostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
38,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Format-ABdostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:...
48,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Format-ABdostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
37,99 zł