Technik żywienia i usług gastronomicznych

Filtruj
Wyświetlaj:
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

Format-AB
dostępny
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kup teraz
32,99 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2

Format-AB
dostępny
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kup teraz
29,99 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Format-AB
dostępny
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Kup teraz
29,99 zł
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019

Format-AB
dostępny
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Kup teraz
31,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

Format-AB
dostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do...
Kup teraz
38,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

Format-AB
niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do...
Kup teraz
38,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Format-AB
dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kup teraz
38,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

Format-AB
dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:...
Kup teraz
48,99 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15

Format-AB
dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kup teraz
37,99 zł