Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Format-AB
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2016
Autor: Anna Derbis, Lidia Linka
Format: 16
Liczba stron: 248
38 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788389184726
Czas wysyłki:
48 godzin
38,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.