Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2014
Autor: Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Teresa Mik
Format: 17
Liczba stron: 344
66 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302147234
Czas wysyłki:
48 godzin
66,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.