Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2021
Autor: Beata Bilska, Beata Sawic, Hanna Górska-Warsewicz
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 192
46 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302150388
Czas wysyłki:
48 godzin
46,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.