Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Bożena Granecka-Wrzosek, Witold Drogoń
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 304
74 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302136320
Czas wysyłki:
48 godzin
74,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.