Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Bożena Granecka-Wrzosek
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 247
69 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302136344
Czas wysyłki:
48 godzin
69,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.