Do nauki zawodu

Filtruj
Wyświetlaj:
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP

WSiP
dostępny
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko...
Kup teraz
63,99 zł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4

Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4

WSiP
dostępny
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i...
Kup teraz
75,99 zł