Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2017
Autor: Anna Kmiołek-Gizara
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 168
63 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302167812
Czas wysyłki:
48 godzin
63,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.