Opis produktu
Cechy
Komentarze
Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego nalewki owocowe i miody pitne. Przepisy kulinarne zawarte w naszej książce, pozwolą przygotować kilkadziesiąt potraw tradycyjnej kuchni polskiej.
Wersja francuska
Zobacz także
Corps de la femme maghrebine
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
33,99 zł
Iterativite dans la traduction automatique
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
20,99 zł
L'Effet-Bataille
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
17,99 zł
L'hybridite du roman franais a la premiere...
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
20,99 zł
Komentarze