Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Arystoteles
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2017
Autor: Franciszek Wolski
Format: 164x237x5 mm
Liczba stron: 64
12 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788380380851
Czas wysyłki:
48 godzin
12,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.