Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska

REA
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Hans Stickler, Heinz Lenger, Wa, Wilhelm Gutmayer
Data premiery: 2013-03-20
Format: 20
Liczba stron: 248
59 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788375445961
Czas wysyłki:
48 godzin
59,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach - i to nie tylko przy flambirowaniu - iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:♦ krojeniu i filetowaniu,♦ flambirowaniu,♦ marynowaniu,♦ specjalnym nakrywaniu stołu,♦ podawaniu serów,♦ przygotowywaniu i podawaniu kawy.