Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki,szynki,kiełbasy

Multico
Oprawa: Twarda
Rok wydania: 2017
Autor: Franz Siegfried Wagner
Format: 215x155x5 mm
Liczba stron: 136
34 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788370737665
Czas wysyłki:
48 godzin
34,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Untitled document
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!