Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Multico
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2022
Autor: Egon Binder
Format: 131x195 mm
Liczba stron: 120
28 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788377636152
Czas wysyłki:
48 godzin
28,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb