Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb...

Jedność
Oprawa: Twarda
Rok wydania: 2024
Autor: Delphine Constantini, Juliette Turrini
Data premiery: 2024-03-04
Format: 305x294 mm
Liczba stron: 320
118 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788381447928
Czas wysyłki:
24 godziny
118,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

Odbiorcy:

- osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo

- wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych

- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:

- zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

- wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami

- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa