Totalnie tofu

JednymSłowem
Oprawa: Twarda
Rok wydania: 2024
Autor: Konrad Budzyk
Data premiery: 2024-06-05
Format: 243x184 mm
Liczba stron: 208
68 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788324099627
Czas wysyłki:
24 godziny
68,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Totalnie smacznie. Totalnie prosto. Totalnie TOFU

83 przepisy na kuszące roślinne dania

Wszechstronne, bajecznie proste w przygotowaniu i przepyszne - takie właśnie jest tofu. Z wyglądu niepozorne, w rzeczywistości daje nieograniczone możliwości.

Zrobisz z nim totalnie wszystko: śniadaniową szakszukę, włoski makaron, polskie pierogi, azjatyckie bowle, wegański mac & cheese, kuszące street foody i aksamitne desery (w tym oczywiście tofurnik) - w każdym z tych dań tofu odnajduje się idealnie.

Oprócz tego z książki dowiesz się:

- czym różni się tofu twarde od miękkiego i który rodzaj wybrać, by wydobyć wszystkie jego zalety,

- jak skomponować idealną marynatę

- i dlaczego tofu zawsze znajduje się na szczycie listy zdrowych produktów*.

Poznaj moje ulubione przepisy na dania z tofu oraz porady i techniki dotyczące ich przygotowywania.

Konrad Budzyk

* Podpowiadam już teraz: to dzięki temu, że jest wysokobiałkowe i bogate w składniki odżywcze: żelazo, wapń, niezbędne witaminy i minerały, a dodatkowo naprawdę niskokaloryczne.

KONRAD BUDZYK - bloger kulinarny, weganin. Jego pierwsza książka, "Hummusy i pasty", od razu stała się bestsellerem. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.