Pasty, dipy, smarowidła..

Buchmann
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2024
Autor: Valesa Schell
Data premiery: 2024-09-11
Format: 162x217 mm
Liczba stron: 160
45 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788383199528
Czas wysyłki:
24 godziny
45,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Ponad 60 przepisów na pasty, smarowidła i kremy idealne na każdą okazję!

Trudno o coś lepszego niż pajda świeżego chleba posmarowana czymś smakowitym. Ziołowym masełkiem, pastą jajeczną albo pikantnym dyniowym chutneyem. Bez względu na to, czy lubicie klasyczne, czy też nieco bardziej wymyślne smaki, dobra pasta do chleba to coś, co pozwoli wam w mgnieniu oka przygotować pyszną przekąskę idealną zarówno na szybkie śniadanie, jak i wykwintną kolację z przyjaciółmi.

Książka jednej z ulubionych niemieckich autorek kulinarnych to niewyczerpane źródło pysznych inspiracji i zachęta do eksperymentowania z nowymi połączeniami i smakami.

Czegóż tu nie ma! Słodko-pikantna pasta z curry, ziemniaczano-serowa ze szczypiorkiem, wiosenny dip z rzodkiewką, dymką i świeżymi ziołami, krem z prażonych pestek dyni! Pasty warzywne, serowe, rybne, wegetariańskie i wegańskie; słodkie i słone.

Ich receptury zostały opracowane tak, aby zapewnić harmonijne połączenie smaków, które najlepiej komponują się z rozmaitymi rodzajami pieczywa, pasują jednak znakomicie także jako dodatek do naleśników, makaronów czy sałatek.