Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata..

Jedność
Oprawa: Twarda
Rok wydania: 2024
Autor: Charly Deslandes
Data premiery: 2024-11-04
Format: 280x230 mm
Liczba stron: 312
118 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
niedostępny
Producent:
EAN:
9788383530758
Czas wysyłki:
24 godziny
118,99 zł
Powiadom o dostępności
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.

W książce znajdziesz:

- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

- 320 pięknych zdjęć.

Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!