Hummusy i pasty

Znak
Oprawa: Twarda
Rok wydania: 2024
Autor: Konrad Budzyk
Data premiery: 2024-05-22
Format: 242x177 mm
Liczba stron: 208
68 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788324099818
Czas wysyłki:
24 godziny
68,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

NOWE WYDANIE BESTSELLERA

Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty

76 inspirujących przepisów na roślinne pasty

Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki "Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.