Branża turystyczno-hotelarska

Filtruj
Wyświetlaj:
Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Podr. cz.2 WSIP

Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Podr. cz.2 WSIP

WSiP
dostępny
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco...
Kup teraz
69,99 zł
Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Zb. zad. WSIP

Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Zb. zad. WSIP

WSiP
dostępny
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Zbiór zadań. Obsługa...
Kup teraz
60,99 zł
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

WSiP
dostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i...
Kup teraz
74,99 zł
Pracownia hotelarska. Obsługa gości... Kw.T.12

Pracownia hotelarska. Obsługa gości... Kw.T.12

WSiP
dostępny
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do...
Kup teraz
69,99 zł
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

WSiP
dostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...
Kup teraz
69,99 zł