Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2022
Autor: Iwona Namysław, Lidia Górska
Format: 243x174 mm
Liczba stron: 488
64 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302152573
Czas wysyłki:
48 godzin
64,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur.