Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2017
Autor: Katarzyna Kocierz
Format: 243x172 mm
Liczba stron: 288
59 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302147371
Czas wysyłki:
24 godziny
59,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.

Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.