Branża turystyczno-hotelarska
Podst. działal. przed. hotelarskiego REA
WSiPdostępny
REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom VPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa...
65,99 zł
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP
WSiPdostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i...
74,99 zł
Podstawy turystyki w.2020 WSiP
WSiPdostępny
Znany i lubiany przez uczniów podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. i wzbogacony o aktualne dane. Przedstawia najważniejsze zmiany prawne dotyczące branży turystycznej ze...
69,99 zł
Podstawy turystyki. Turystyka REA
WSiPdostępny
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej . Charakteryzuje rodzaje turystyki . Omawia różne typy produktów...
51,99 zł
Pracownia hotelarska. Dział. recepcji. Kwal.T.11
WSiPdostępny
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji), do wykorzystania...
66,99 zł
Pracownia hotelarska. Obsługa gości... Kw.T.12
WSiPdostępny
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do...
69,99 zł
Pracownia obsługi turystycznej cz.2 Kwal. T.14
WSiPdostępny
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące marketingu w sprzedaży usług i imprez turystycznych. Omówiono tu metody sprzedaży usług i imprez turystycznych oraz...
49,99 zł
Pracownia obsługi turystycznej. Kwal. T.13 WSiP
WSiPdostępny
W części teoretycznej pracowni skrótowo zostały przypomniane wiadomości z zakresu geografii turystycznej Polski i świata. Skrótowo omówiono najważniejsze walory turystyczne regionów Polski....
69,99 zł
Przygotowanie imprez i usług turyst.HGT.07. cz.1
WSiPdostępny
Podręcznik podaje podstawowe wiadomości z zakresu turystyki, takie jak: czynniki rozwoju turystyki, motywy podróżowania, kategorie, rodzaje i formy turystyki. Omawia także usługi najczęściej...
69,99 zł
Przygotowanie imprez i usług turyst.HGT.07. cz.2
WSiPdostępny
Podręcznik pokazuje, jak wiedza dotycząca atrakcji turystycznych wybranych krajów europejskich i świata może być wykorzystywana w projektowaniu imprez turystycznych. Wprowadza w tajniki...
66,99 zł
Przygotowanie imprez i usług turystycznych zb.zad.
WSiPdostępny
Praca ze Zbiorem zadań praktycznych pomaga ćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji HGT.07. Publikacja porusza zagadnienia związane z formami oraz kategoriami turystyki, usługami turystycznymi,...
53,99 zł
Realizacja usług w recepcji.Kwal.HGT.06./1
WSiPdostępny
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji. Zawiera informacje dotyczące bhp w recepcji hotelowej, potrzeb gości i ich oczekiwań, etyki, kultury i savoir-vivre'u...
71,99 zł
Realizacja usług w recepcji.Kwal.HGT.06./2
WSiPdostępny
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji. Zawiera informacje dotyczące procedury przyjęcia i wykwaterowania gości, w tym zasady rejestracji gości, przydziałów...
71,99 zł
Rezerwacja imprez i usług turystycznych T.13.2
WSiPdostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.13 (Rezerwacja imprez i usług turystycznych). Zawiera wiadomości i kształci...
51,99 zł
Sprzedaż imprez i usług turyst. 1 Obsługa inform.
WSiPdostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie sprzedaży imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy...
69,99 zł
Techniki pracy w hotel. Kwal HGT.03. ćw cz.2
WSiPdostępny
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy...
51,99 zł
Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA
WSiPdostępny
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie...
49,99 zł
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
WSiPdostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...
69,99 zł
Zbiór zadań Realizacja usług w recepcji HGT.06
WSiPdostępny
Zbiór zadań przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.06 (Realizacja usług w recepcji). Publikacja uzupełnia podręczniki z zakresu...
59,99 zł