Kompletna Dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej

WAM
Oprawa: etui kartonowe
Rok wydania: 2023
Autor: Beata Anna Dąbrowska, Paulina Borkowska
Data premiery: 2023-10-02
Format: 178x244 mm
Liczba stron: 976
148 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788327738325
Czas wysyłki:
48 godzin
148,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej(R) + domowe sposoby na kiszenie i fermentację

Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej(R):

  • odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw,
  • odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu,
  • poprawisz wygląd swojej skóry,
  • zwalczysz uczucie zmęczenia,
  • ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.

Zachowaj efekty diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej(R) do końca życia! Czytając tę książkę, poznasz:

  • 5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety,
  • powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem,
  • "tajemne" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób,
  • reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków,
  • zasady efektywnej aktywności fizycznej.

Jedyna na rynku książka zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej(R)! Znajdziesz w niej:

  • etapy wychodzenia z postu - pełny program w jednym miejscu,
  • 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety,
  • listę produktów i przykładowe zestawy menu,
  • porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.

W książce "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską(R)" znajdziesz:

  • porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić,
  • przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie,
  • wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej,
  • porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane,
  • inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas,
  • sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.

Bestsellerowy zestaw!