Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Anna Kmiołek
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 183
78 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302135897
Czas wysyłki:
48 godzin
78,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.