Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Anna Kmiołek
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 152
80 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302135934
Czas wysyłki:
48 godzin
80,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.