Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 304
77 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302134814
Czas wysyłki:
48 godzin
77,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.