Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2024
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Format: 173x246 mm
49 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
niedostępny
Producent:
EAN:
9788302219030
Czas wysyłki:
24 godziny
49,99 zł
Powiadom o dostępności
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.

Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem treści, zadania do pracy grupowej stanowią interesującą formę utrwalania wiadomości i dbają o rozwój kompetencji w różnych obszarach.

Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie wiadomości w formie krzyżówek, aby ułatwić zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.

Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, polecamy jednak korzystać z niego wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12.