Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2016
Autor: Katarzyna Przybylska-Dominik, Piotr Dominik
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 104
51 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302157127
Czas wysyłki:
48 godzin
51,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze
W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.