Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Anna Kmiołek
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 288
77 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302135873
Czas wysyłki:
48 godzin
77,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.