Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2013
Autor: Anna Kmiołek
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 344
80 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
niedostępny
Producent:
EAN:
9788302135880
Czas wysyłki:
48 godzin
80,99 zł
Powiadom o dostępności
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.