Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP

WSiP
Oprawa: Broszurowa
Rok wydania: 2015
Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 368
64 punktów lojalnościowych za ten produkt
Dostępność:
dostępny
Producent:
EAN:
9788302150401
Czas wysyłki:
48 godzin
64,99 zł
Kup teraz
Dodaj do ulubionych Zapytaj o produkt
Opis produktu
Cechy
Komentarze

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.